2009-03-20 15:50:28• hírek • Parajdi Andrea

Fogyatékkal élőknek is

Az ország különböző pihenőövezeteibe szervez kirándulásokat a Szatmár Megyei Ifjúsági Igazgatóság. Foglalj helyet és légy részese barátaid, osztálytársaid és tanáraid társaságában egy kellemes kirándulásnak.

A Szatmár Megyei Ifjúsági Igazgatóságtól már megszokhattuk, hogy évszakhoz alkalmazkodva rendszeresen szervez kirándulásokat fiatalok számára. A táborok Románia legkedveltebb pihenőövezeteibe csalogatják a diákokat, ahol minden adott ahhoz, hogy nagyszerű élményekkel gazdagodjanak a kirándulók. Idén nyáron június 15 és szeptember 11 közti időszakban többek között Arad, Hunyad, Valcea, Szeben, Prahova, Konstanca, Kolozs, Kovászna, Brassó és Buzau megyék csodálatos pihenőövezeteibe szerveznek táborokat. Az árak most is kedvezőek, célállomástól, és időtartamtól függően 330-tól 600 lejig terjedhetnek.

Ezek mellett a fogyatékkal élő általános és középiskolások számára ingyen táborozási lehetőséget is biztosítanak, a helyek száma azonban limitált. Ahhoz, hogy a beteg gyerekek díjmentes táborozásban vehessenek részt szükség van egy kérvény leadására, amelyet a diák tanintézményében, vagy pedig a Szatmár Megyei Ifjúsági Igazgatóságánál is be lehet nyújtani. A kérvényhez csatolni kell a diák betegségéről szóló orvosi igazolást is.

A táborokról a Szatmár Megyei Ifjúsági Igazgatóság székhelyén, a 24Ianuarie út 17 szám alatt lehet bővebb információkat kapni. Telefon: 0261-750472, 0261-768305. Kapcsolattartó személy: Kovács Máté, a Szatmár Megyei Ifjúsági Igazgatóság vezetője.

Nyári táborokat szervez a Szatmár Megyei Ifjúsági Igazgatóság.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: